Η Ελενίτσα και το δέντρο

Η ιστορία

Το Majestic Music Tree ιδρύθηκε το 2014 από την μουσικοπαιδαγωγό και αφηγήτρια Ελενίτσα Γεωργίου. Στόχος της δημιουργικής μας ομάδας, η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες στο χώρο των Τεχνών και της Εκπαίδευσης, είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα για την μουσική εκπαίδευση και το λαϊκό παραμύθι παρέχοντας:
- Εκπαιδευτικά προγράμματα για μουσεία
- Δίωρα διαδραστικά εργαστήρια μουσικής/παραμυθιού για παιδιά
- Δίωρα εργαστήρια αφήγησης για ενήλικες
- Αφηγήσεις σε σχολεία
- Αφηγήσεις για ενήλικες

Καινοτομία για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αποτελεί το γεγονός ότι το Majestic Music Tree, από τη ‘ρίζα ως και το πιο ψηλό του φύλλο’, παρέχει μέσα από το διαδραστικό του μενού οπτικοακουστικό υλικό και δραστηριότητες για Παιδιά, άμεσες πληροφορίες για σπουδές στις Ερμηνευτικές Τέχνες για Έφηβους, εκπαιδευτικό υλικό για Εκπαιδευτικούς Μουσικής /Εμψυχωτές καθώς και προτάσεις στους Γονείς για οικογενειακές ‘βόλτες’ σε σχέση με τις τέχνες και τη φύση!

Βιογραφικό

Ελενίτσα Γεωργίου - βιογραφικό στα κυπριακά

Το πρωίν ταχταρίσματα, τη νύχταν ναννουρίσματα. Στο ενδιάμεσον παραμύθκια που τη γιαγιά. Ήμουν (τζιαι είμαι) μια μιτσιά με δίψα τζιαι πάθος για μάθηση. Με δκυό παπούτσια που χαρτίν, που πάνω κότσινα τζαι που κάτω κόσσινα, εξεκίνησα με μια βαλίτσαν στο σιέριν να πάω να σπουδάσω. Που τη Θεσσαλονίκην έβαλα το πτυχίο της Μουσικής τζιαι που την Αγγλία, το μεταπτυχιακό στες Δημιουργικές Τέχνες στην Εκπαίδευση. Δρόμον επήρα τζιαι δρόμον άφηκα, εργαστήρια τζιαι σεμινάρια για μουσικοπαιδαγωγικά, σωματικό θέατρο, τραούδιν, δημιουργική γραφή, όπου με ετράβαν η καρκιά μου επήαιννα, όπως σε τραβά η μυρωθκιά που το καλόν φαΐν τζ’ ακολουθάς την με μμάθκια κλειστά. Η κότσινη κλωστή για το γραψίμιν τζιαι την αφήγησην άρκεψεν να ποτυλίεται που τη ανέμην το 2011... Που τότες, διοργανώνω διαδραστικές παραστάσεις/εργαστήρια μουσικής/παραμυθιού. Σε σχολεία, μουσεία, φεστιβάλ τζιαι χώρους που τσιαττίζουν με τον κόσμο μου. Άμαν έχω έμπνευσην, χαμογελώ τζιαι καταλυώ τα μολύβκιατζιαι τη λαλιά μου.

Τζιαι φτου ξανάπαρκης!

Συνεντεύξεις

    Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
     +357 99 04 40 55